Rincón Rent

AR-CO

Victoria

Solaga

SolarVenti

Advokatspanien.dk

Albatros Travel

Caixa Bank

Simplysun

BoConcept

Vitafakta Health Clinic

Helle Hollis car rental

Los Robles de León

Hotel Tamisa Golf

Cayet

M21

Kaas & Kirkemann

Clinica Dental

Jyske Bank

Blacktower

Centro Sanum

Da Bruno

HolaBank

Scan Transport

Ubrique by Carlsson

Intercargo Scandinavia A/S

DaniaCare

Nordic Muebles

Carpe Diem Spain

Autocares Diego Moral

BioNatura

Energynordic

Private investment

Unioptica

Bikestardo

Kiropraktisk klinik

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Arnaus fejltrin

1

Den nye sportsdirektør på overarbejde

 SponsorBanner3

Malaga CFs nye sportsdirektør, Caminero, vidste, hvad han gik ind til, da han lod sig hyre inden denne sæson. Malaga CFs 2. divisionshold skulle forstærkes, men en del overflødige spillere på lønningslisten tillige afsættes hurtigst muligt. Træner Muñiz kunne ikke bruge dem og de var en belastning for lønbudgettet. Nu er tre røget i rap på dage med overarbejde til Caminero.
Alle tre fejlagtigt hyret af den tidligere sportsdirektør Arnau, som blev fyret i sidste sæson.
Argentineren Esteban Rolon, som klub-ejer Al-Thani også have en finger med i spillet ved i købet for 3,5 mio euro i Argentinos Juniors er lejet ud til den italienske serie A-klub Genoa. Lejekontrakten lyder på en forkøbsret på 4 mio. euro. Den 23-argentiner opnåede kun få indskiftninger på midtbanen hos Malaga i nedrykningssæsonen 2017-18, men passede på eksemplarisk vis sin træning. Hans kontrakt med Malaga CF lyder på fire år.

2

Den 30-årige landsholdsspiller Bakary Kone fra Burkina Faso er blevet fritstillet. Arnau hentede ham for to sæsoner siden i Lyon i Frankrig og i makkerparret i det centrale forsvar med den tidligere Real Madrid-spiller Llorente – nu Real Sociedad - viste han sig at være et fejlkøb. I sidste sæson blev Kone lejet ud til Strasbourg i Frankrig.
Og Keko, som Arnau hentede i Eibar for 5. mio. euro, er nu en realitet som Valladolid-spiller i den kommende sæson. Valladolid, der er rykket op i La Liga, har lejet fløjen for en sæson. Keko er 26 år.
For et par uger siden fik Caminero afsat Jony til Alaves og Cencchine til hans hjemklub Banfield i Argentina på et lejemål. Ham signerede Arnau for 4 mio euro.
Nu mangler blot Luis Meñoz, Tighadouini og 3. målmand Cenk Gõnen at blive afsat.
Malaga-mandskabet viste absolut lovende takter i en testkamp mod Valladolid i Marbella. Den sluttede uafgjort 0-0, men udfordringen bliver før denne sæson som før sidste at finde en målfarlig forward. I sidste mislykkes det som bekendt.
Lad ikke historien gentage sig.

3Rolon prøver nu lykken i italiensk fodbold.

Øverst Arnau sammen med Al-Thani ved fejlkøbet af Kone.

I midten Keko, der nu er på plads i Valladolid.