Autocares Diego Moral

AR-CO

HolaBank

DaniaCare

Rincón Rent

Kaarsberg Real Estate

Kaas & Kirkemann

Blacktower

SelectedHomes

Private investment

Loft Roomers

Arctic Group

Doctor Reinhard

Vitafakta Health Clinic

Simplysun

Advokat Mona Davidsen

SolarVenti

Muebles Piramides Puerto

Intercargo Scandinavia A/S

M21

Carpe Diem Spain

Simzar Estates

Unioptica

Caixa Bank

Solaga

Albatros Travel

Centro Sanum

Dancon

Hotel Tamisa Golf

Cayet

Ubrique by Carlsson

Casa Danesa

Advokatspanien.dk

Vikingos

Da Bruno

Los Robles de León

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

VM-keeper tiltrådt

1

Og en anden landsmålmand er på vej

 SponsorBanner

Malaga CF synes for alvor at ville top-ruste sig på målmandsposten i den kommende sæson efter at Roberto af kontraktmæssige årsager er vendt retur til Espanyol i Barcelona.
Den 29-årige Munir Mohand Mohamedi, der vogtede målet i alle Marokkos VM-kampe i Rusland mod Iran, Portugal og Spanien er ankommet på en fri transfer fra den spanske 2. divsionsklub Numancia og på vej skulle være den 25-årige Stole Dimitrievski, der er ankermand Makadoniens landshold..
Prisen på ham fastsat af hans nuværende klub, Gimnastic i Tarragona – ligeledes spansk 2. division – er en mio. euro plus den talentfulde andetholdsspiller i Malaga Ignacio Abeledo med i handlen.

2

Munir er ankommet til Malaga. Har været præsenteret for pressen og deltaget i træningen under Muñiz hårde sektioner. Han ankom sammen med familiemedlemmer og kunne på sit cv bryste sig af 30 landskampe.
Han er født i Melilla med en god højde for en målmand – 1,90 meter. Særdeles rutineret og en kontrakt i Malagas CF på fire sæsoner. Hos Marokko er Munir landsholdskammerat med Malaga-forwarden En-Nesyri og den tidligere Malaga-spiller Nordin Amrabat.
”De har begge anbefalet mig skiftet til Malaga”, sagde han til pressen. ”Jeg vil gå til arbejdet i min nye klub med enthusiasme og flid”.
Stole Dimitrievski er noteret for 28 U- og 18 A landskampe for Makedonien. Hans højde er 1.88 meter.
Da Malaga CF for lukkede døre spille testkamp lørdag aften i Coin mod en kommende konkurrent i 2. divsion, nyoprykkde Extremadura, blev det til en 1-0 sejr på scoringen af andetholds spilleren Jack Harper – en fremtrædende spiller på klubbens nyoprykkede 2. division B-mandskab.
Holdopstillingen og eksperimenterne i kampen blev ikke offentliggjort.
Træner Muñiz og hans tropper, der træner hårdt med to sessioner om dagen, har fået endnu flere testkampe på plads. De kommende opgør har det nyoprykkede La Liga-hold Valladolid og de to 2. divisionsmandskaber Almeria og Mallorca som modstandere. De spilles i Marbella.
Alt omkring holdet er nu intensiveret i Estepona.

3Stole Dimitrievski skulle blive den næste nye målmand i Malaga CF.

Øverst Munir Mohand Mohamedhi i flot stil.

I midten Munir ved hans præsentation i Malaga CF.