DaniaCare

Kaarsberg Real Estate

Energynordic

Helle Hollis Parking

Advokat Mona Davidsen

Nykredit

Blacktower

SolarVenti

Albatros Travel

Arctic Group

Private investment

Advokatspanien.dk

SelectedHomes

Helle Hollis car rental

Caixa Bank

Autocares Diego Moral

HolaBank

Simplysun

Cayet

Solaga

AR-CO

Scan Transport

Rincón Rent

Carpe Diem Spain

Loft Roomers

Dancon

Hotel Tamisa Golf

Nordic Muebles

BioNatura

Doctor Reinhard

Designa

Da Bruno

Unioptica

Simzar Estates

Intercargo Scandinavia A/S

Vitafakta Health Clinic

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Anføreren til salg

1

Voldsom markeds-aktivitet i Malaga CF

 SponsorBanner4

Den nye sportsdirektør Caminero og den ny træner Muñiz har i time lange møder studeret den al for lange liste af spillere på kontrakt og har besluttet sig for at luge gevaldigt ud. Malaga CF er den klub i 2. division, hvor flest afgange er planlagt.
I alt 13! Plus andre spillere, der måske kan sælges til en god pris.
På ønskelisten over emner udefra 7 spillere, hvoraf de to chefer håber at kunne sikre sig et par stykker.
Mest interessant forekommer det, at Malaga CFs 27-årige førsteanfører, Recio, er til salg og engelske West Ham har allerede har vist interesse for ham. Det er i West Ham at den tidligere succestræner i Malaga C, Pellegrini; fungerer og Mario Hussillos, der sagde op i Malaga CF som sportsdirektør, netop er tiltrådt i en tilsvarende stilling i West Ham.

2

De øvrige Malaga vil af med er Cifu, Villanueva, Kone, Luiz Muniz, Torres, Juan Carlos, Lacen, Rolon, Juanpi, Keko, Ontiveros og Tighadouini, hvoraf flere var lejet ud i sidste sæson til klubberne Albace, Cadiz, Strasbourg, Valladolid og Twente.
Til gengæld er Malaga CF den 2. divisionsklub med de færreste testkampe op til sæsonstarten i slutningen af august. Blot fire er planlagt, hvor den første på Marbaslle Football Center blev spillets i middagshede mod Nottingham Forest fra den engelske 2. divisionsrække, Championship.
Malaga tabte 3-0 i en match, hvor træner Muñiz spillede med to forskellige opstillinger i de to halvlege. Bedst indtryk gjorde problem-barnet Ontiveros, der i sidste sæson var lejet ud til Valladolid. Hurtig og arbejdsom var han her, der og alle vegne.
Det var et velspillet opgør mellem de to hold, hvor forskellen var, at Malaga-spillerne betragtede det som et test-spil, mens det for englænderne var ”kamp”!
Malaga CF var uden forwarden En-Nesyri, der ferier efter sin deltagelse og mål for hans hjemland, Marokko, ved VM i Rusland.

3En Nottingham-spiller styrtet. Lacen, Ontiveros og træner Muñiz ser på.

Øverst bliver testkampen spillet i sommer-idyl på Marbella Football Centerer.

I midten sidste sæsons anfører, Recio, der nu er på salgslisten.