Energynordic

Unioptica

Nordic Muebles

Vitafakta Health Clinic

Arctic Group

HolaBank

Jyske Bank

DaniaCare

Intercargo Scandinavia A/S

M21

Kiropraktisk klinik

Los Robles de León

Doctor Reinhard

Ubrique by Carlsson

Kaarsberg Real Estate

Advokat Mona Davidsen

Cayet

Simplysun

Bikestardo

Solaga

AR-CO

Muebles Piramides Puerto

SolarVenti

Autocares Diego Moral

Helle Hollis Parking

Dancon

Clinica Dental

Advokatspanien.dk

Casa Danesa

BoConcept

Private investment

Nykredit

Victoria

BioNatura

Kaas & Kirkemann

Centro Sanum

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Floppene skal væk

1

Direktør hjem fra Sydamerika – til ny fiasko

 SponsorBanner2

De har været sæsonens to største flop i Malaga CF, argentinerne Emanuel Cecchini, 22 år og købt i Banfield for 4 mio. euro, og Esteban Rolon, 23 år og købt i Argentinos Juniors for 3.5 mio. euro. På kontrakt i henholdsvis fem og fire år og opfundet af klubejer Al-Thani og den tidligere sportsdirektør Arnau.
Nu bruger Malaga CFs nuværende sportsdirektør Mario Husillos, også argentiner, mange kræfter på at få dem afsat. Gerne til en klub i Argentina, hvor de åbenbart begge finder sig godt tilpas. End ikke mexicanske Leon, der har lånt Cecchini, har brugt ham!
Husillos er netop vendt retur til Malaga efter et trip til Uruguay, Mexico og Argentina i hans forberedelser på at afsætte Malaga-spillere og sammensætte et slagkraftigt Malaga-hold til næste sæson i 2. division. Men han advares mod argentinere. De slår stort set aldrig til i klubben.

2

Rolon har kæmpet ihærdigt på træningsbanen, men har kun haft to indskiftninger i denne sæson. Og var således heller ikke med, da Malaga CF søndag middag på Estadio La Rosaleda tabte 0-3 – fiasko-sæsonens andet største nederlag (0-5 i Valencia).
Til gengæld gav træner Jose Gonzalez den 25-årige målmand Andres Prieto sin anden kamp. Fremtiden ankermand for klubben, skønner Gonzalez, da Roberto skal tilbage til Espanyol, hvorfra den i Alicante fødte Prieto også er kommet. Han vogtede ganske upåklageligt målet, da Malaga tabte 0-2 til FC Barcelona på Camp Nou. Men forsvaret gav ham vanskelige vilkår i Alaves-dysten. Stort set alle holdets spillere synes mentalt nede.
Malaga-teamer mod Alaves:
Prieto – Rosales, Luis Hernandez, Miquel og Diego Gonzalez – Rolan (Bueno 81. min.), Adrian, Lacen (Iturra 65. min.) og Lestienne - En-Nesyri og Brown Ideye (Borja Baston 46. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Roberto, Keko og Ivan Rodriquez (talent rykket op fra 2. holdet)
Skadede: Recio, Ricca og Chory Castro.
Ikke udtaget: Cengo (målmand), Rolon, Kuzmanovic, Juanpi, Juan Carlos og Samuel.
I andensidste spillerunde af La Liga drager Malaga-spillerne til Barcelona for at tørne ud mod Espanyol. Kampen er fastsat til søndag den 13. maj.
Kampen for dem består nu udelukkende i ikke at slutte på sidstepladsen i La Liga!

3Prieto blev passeret tre gange.

Øverst sportsdirektør Husillos, der nu skal bygge et nyt hold op til 2. division i næste sæson.

I midten Emanuel Cecchini, der hverken kan bruges i Malaga eller hos Leon I Mexico.