Advokatspanien.dk

Unioptica

Boconcept

moneycorp

Kaas & Kirkemann

Loft Roomers

Ubrique by Carlsson

Scan Transport

Albatros Travel

Team Nordic

Nykredit

Rincón Rent

Hotel Tamisa Golf

Helle Hollis car rental

DaniaCare

SolarVenti

Dancon

Scan Dental

Da Bruno

Bikestardo

Muebles Piramides Puerto

Simzar Estates

Pulzrejser

Cayet

Energynordic

Vitafakta Health Clinic

Arctic Group

Clinica Dental

Jyske Bank

Private investment

Caixa Bank

OmegaZen

Intercargo Scandinavia A/S

Kiropraktisk klinik

Autocares Diego Moral

M21

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

NED I 2. DIVISION!

1

Og ingen vil være træner i Malaga CF

 SponsorBanner5

Nu er det kun træner Jose Gonzalez, der udtaler sig om krisen i Malaga CF: Den ellers så udadvendte og åbenmundede sportsdirektør Mario Husillos er tavs. Men han seneste ytringer efter en lang række sonderinger absolut interessante:
Ingen vil være træner for Malaga CF, så længe sheik Abdullah Al-Thani er ejer af klubben. Nødløsningen Gonzalez fratræder til juni efter Malaga CFs nedrykning til 2. division blev en kendsgerning med 1-0 nederlag til Levante – målet scoret i overtid på kampens sidste spark!
Husillos favorit var den 49-årige Juan Ramon Muniz, der for to måneder siden fik silkesnoren netop i Valencia-klubben Levante.
Men hans agent frarådede ham på det kraftigste. Selv ikke en personlig kontakt fra Husillos til Muniz hjalp. Senere henvendelser til andre emner også med et nedslående nej!

2

Muniz var træner i Malaga CF, da Al-Thani overtog klubben for otte år siden og blev straks fyret med en check på 500.000 euro på lommen. Herefter tog han til Ukraine for at blive assisterende træner for Juande Ramos i klubben Dnipro og herefter i spidsen for 2. divisionsklubben Alcorcon i Madrid og Levante, som han førte op i La Liga.
Juande Ramos sagde i øvrigt op som træner i Malaga CF i december forrige år med den begrundelse at klubben ikke var ambitiøs og seriøs nok.
Det var spillerne til gengæld på Estadio Ciutat de Valencia, men skæbnen var hård i en flot fight, hvor både Estienne og Miquel til sidst lå og vred sig på grønsværen med krampe. Heldet stod hjemmeholdet bi.
Med fem spillerunder tilbage i La Liga får Husillos travlt med at forberede næste sæson i 2. division, hvorfra klubben kom op for ti sæsoner siden. Hvis han i det hele taget bliver på posten?
Holdet, der beskæmmede gik fra banen i Valencia:
Roberto – Rosales, Luis Hernandez, Miquel og Torres – Estienne, Lacen (Iturra 68. min.) Adrian og Chorry Castro (Bueno 75. min.) – Rolan og Brown Ideye (Borja Baston 83. min.) .
Og bænken uden at komme i kamp: Prieto (målmand), Diego Gonzalez, Keko og En-Nesyri.
Skadede: Recio, Juan Carlos, Success og Ricca (netop opereret for tredje gang i sæsonen – nu med en skulderskade)
Ikke udtaget: Cengo (målmand), Kuzmanovic, Rolon, Penaranda, Juanpi og Samuel (lånt i Levante og låst en kontrakt-klausul).
Søndag byder Estadio La Rosaleda i Malaga på opgøret Malaga CF – Real Sociedad. Spændende med fan-reaktionen på nedrykningen.

3Træner Jose Gonzalez, der tiltrådte i Malaga CF i januar, har kun opnået en sejr med sit hold og fratræder efter denne sæson.

Øverst Luis Hernadez, Adrian of Borja Baston I chok over den sene Levante-scoring-, der sendte dem og holdkammeraterne ned i 2. division.

Til venstre Juan Ramon Muniz, der har sagt nej til at vende tilbage til Malaga CF under Al-Thani.