Da Bruno

Blacktower

Victoria

Energynordic

DaniaCare

Hotel Tamisa Golf

Albatros Travel

Ubrique by Carlsson

Clinica Dental

Rincón Rent

Vikingos

Private investment

BioNatura

Vitafakta Health Clinic

Casa Danesa

Helle Hollis car rental

Kaas & Kirkemann

AR-CO

Intercargo Scandinavia A/S

HolaBank

Cayet

Muebles Piramides Puerto

Kiropraktisk klinik

Nykredit

Simplysun

Unioptica

M21

Advokat Mona Davidsen

Solaga

SelectedHomes

Los Robles de León

Kaarsberg Real Estate

Dancon

Advokatspanien.dk

Arctic Group

Caixa Bank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Roberto ryger retur

1

Mens Kameni sidder på bænken i Tyrkiet

 SponsorBanner4

Han har været Malaga CFs bedste spiller i rædselssæonen 2017-18, den 32-årige keeper Jimenez Roberto. Men nu er det slut med hans optræden for Malaga. Med den ventende nedrykning til 2. division er han kontraktlig forpligtet til at vende tilbage til Espanyol i Barcelona.
Hans cv fortæller om en karriere i store klubber som Atletico Madrid, Benfica i Portugal og Olympiakos i Grækenland – på sidstnævnte hold med kampe i Champions League. Her hed træneren Michel, der før denne sæson fik Roberto til Malaga CF. Michel er som bekendt fyret og nu smutter Roberto altså også.
Han afløste i denne sæson fantom-keeperen Carlos Kameni, ligeledes 32 år og fra Cameroun. Kameni rykkede af økonomiske årsager til storklubben Fenerbahce i Tyrkiet, men lever her en fodboldtilværelse, der ikke behager ham: Som bænkevarmer. Han står i klubben i skyggen af de tyrkiske landsholdsmålmand Volkan Demirel. Blot seks kampe er det blevet til Kameni i denne sæson, men han er forløntung til et come back i Malaga.

2

Efter 1-2 nederlaget til Real Madrid i overværelse af 27.112 tilskuere på Estadio La Rosaleda har Roberto i 34 kampe ”blot” ladet 47 mål gå ind – et behersket antal i bunden af La Liga. Kongeklubben stillede i denne match op uden stjernenavne som Ronaldo, Bale og Marcelo, men med Malaga-idolet Isco, der scorede det første og lagde op til det andet Real Madrid-mål. Han er født i Benalmadena og tørnede ud for Malaga CF i Champion League-sæsonen 2012-13. Applaus, da den hjulbenede angriber blev præsenteret i højtaleren, da han scorede og efter pausen blev skiftet ud. Store dele af den ulige kamp en legestue for Real Madrid om end Malaga CF i korte perioder var tær på at score, men først i sidste minut fik Malagas bedste, Rolan, bolden i nettet.
Malaga-holdet til den svære opgave:
Roberto – Rosales, Torres, Miquel ( Ivan Rodriquez – debut) - og Ricca – Iturra - Rolan, Lacen (Bueno 53. min.) , Adrian og Chorry Castro – Brown Ideye (Estienne 77. min.) .
På bænken uden at komme i kamp:
Prieto (målmand), Rolon, Samuel og En-Nesyri.
I karantæne: Luiz Hernandez.
Skadede: Recio, Gonzalez Juan Carlos, Juanpi, Penaranda, Keko , Success og Borja Baston.
Ikke udtaget: Cengo (målmand) og Kuzmanovic.
Nu torsdag den 19. april drager Malaga-spillerne til Valencia for at møde Levante og søndag den 22. april næste hjemmekampe på Estadio La Rosaleda. Her er modstanderen basker-teamet Real Sociedad.
Nederlag i disse opgør og Malaga er i 2. division.

3Rolan stod for Malagas enlige fuldtræffer.

Øverst Iscos scoring til 1-0 for Real Madrid direkte på frispark. Bag Malaga-muren en sagesløs Roberto.

Til venstre Kameni, som nu er reduceret til bænkevarmer i Tyrkiet.