Scan Transport

BoConcept

Kaas & Kirkemann

Simplysun

Helle Hollis car rental

Albatros Travel

Victoria

Bikestardo

Kaarsberg Real Estate

Da Bruno

Caixa Bank

DaniaCare

Arctic Group

Energynordic

AR-CO

Blacktower

SolarVenti

Jyske Bank

Dancon

Private investment

Nordic Muebles

HolaBank

BioNatura

Los Robles de León

Muebles Piramides Puerto

Hotel Tamisa Golf

Rincón Rent

Vitafakta Health Clinic

Advokatspanien.dk

Simzar Estates

Advokat Mona Davidsen

Autocares Diego Moral

Carpe Diem Spain

Helle Hollis Parking

Unioptica

Doctor Reinhard

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Roberto ryger retur

1

Mens Kameni sidder på bænken i Tyrkiet

 SponsorBanner4

Han har været Malaga CFs bedste spiller i rædselssæonen 2017-18, den 32-årige keeper Jimenez Roberto. Men nu er det slut med hans optræden for Malaga. Med den ventende nedrykning til 2. division er han kontraktlig forpligtet til at vende tilbage til Espanyol i Barcelona.
Hans cv fortæller om en karriere i store klubber som Atletico Madrid, Benfica i Portugal og Olympiakos i Grækenland – på sidstnævnte hold med kampe i Champions League. Her hed træneren Michel, der før denne sæson fik Roberto til Malaga CF. Michel er som bekendt fyret og nu smutter Roberto altså også.
Han afløste i denne sæson fantom-keeperen Carlos Kameni, ligeledes 32 år og fra Cameroun. Kameni rykkede af økonomiske årsager til storklubben Fenerbahce i Tyrkiet, men lever her en fodboldtilværelse, der ikke behager ham: Som bænkevarmer. Han står i klubben i skyggen af de tyrkiske landsholdsmålmand Volkan Demirel. Blot seks kampe er det blevet til Kameni i denne sæson, men han er forløntung til et come back i Malaga.

2

Efter 1-2 nederlaget til Real Madrid i overværelse af 27.112 tilskuere på Estadio La Rosaleda har Roberto i 34 kampe ”blot” ladet 47 mål gå ind – et behersket antal i bunden af La Liga. Kongeklubben stillede i denne match op uden stjernenavne som Ronaldo, Bale og Marcelo, men med Malaga-idolet Isco, der scorede det første og lagde op til det andet Real Madrid-mål. Han er født i Benalmadena og tørnede ud for Malaga CF i Champion League-sæsonen 2012-13. Applaus, da den hjulbenede angriber blev præsenteret i højtaleren, da han scorede og efter pausen blev skiftet ud. Store dele af den ulige kamp en legestue for Real Madrid om end Malaga CF i korte perioder var tær på at score, men først i sidste minut fik Malagas bedste, Rolan, bolden i nettet.
Malaga-holdet til den svære opgave:
Roberto – Rosales, Torres, Miquel ( Ivan Rodriquez – debut) - og Ricca – Iturra - Rolan, Lacen (Bueno 53. min.) , Adrian og Chorry Castro – Brown Ideye (Estienne 77. min.) .
På bænken uden at komme i kamp:
Prieto (målmand), Rolon, Samuel og En-Nesyri.
I karantæne: Luiz Hernandez.
Skadede: Recio, Gonzalez Juan Carlos, Juanpi, Penaranda, Keko , Success og Borja Baston.
Ikke udtaget: Cengo (målmand) og Kuzmanovic.
Nu torsdag den 19. april drager Malaga-spillerne til Valencia for at møde Levante og søndag den 22. april næste hjemmekampe på Estadio La Rosaleda. Her er modstanderen basker-teamet Real Sociedad.
Nederlag i disse opgør og Malaga er i 2. division.

3Rolan stod for Malagas enlige fuldtræffer.

Øverst Iscos scoring til 1-0 for Real Madrid direkte på frispark. Bag Malaga-muren en sagesløs Roberto.

Til venstre Kameni, som nu er reduceret til bænkevarmer i Tyrkiet.