DaniaCare

Victoria

Simzar Estates

Vikingos

Advokat Mona Davidsen

Autocares Diego Moral

M21

Intercargo Scandinavia A/S

Arctic Group

Casa Danesa

Loft Roomers

Nykredit

Centro Sanum

Carpe Diem Spain

Jyske Bank

Doctor Reinhard

SelectedHomes

BoConcept

AR-CO

Private investment

Unioptica

Energynordic

Cayet

Dancon

Kiropraktisk klinik

Blacktower

Albatros Travel

Simplysun

Da Bruno

Hotel Tamisa Golf

Advokatspanien.dk

Bikestardo

Scan Transport

Ubrique by Carlsson

SolarVenti

Caixa Bank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Kasseret af Al-Thani

1

Nu triumfatoren mod Malaga CF

 SponsorBanner3

Klubejer sheik Al-Thanis katastrofe ledelse af Malaga CF - også på det sportslige plan – blev sat i relief i La Coruna i Galicien. Hjemmeholdet Deportivos matchvinder og triumfator, den 30-årige forward Adrian, kunne have spillet i Malaga-dragten.
Tilkaldt af den daværende træner Michel og sportsdirektør Arnau for at skrive kontrakt. Han var i byen, men Al-Thani sagde i 11. time nej. Adrian, der ejes af portugisiske Porto var for gammel, sagde sheiken. Med to fuldtræffere mod Malaga CF isolerede han yderlige Solkystens fodbold-flagskib i bunden af La Liga.
Adrian kunne sammen med Rolan, der i La Coruna blev noteret for to fuldtræffere – det ene vist et selvnål (!) – have pyntet i Malaga CFs blodffattige angreb. Med nu 19 mål det svagest scorende i La Liga.

2

Med 3-2 sejren fik Deportivo La Coruna revanche for nederlaget til Malaga med samme cifre i første turneringshalvdel på Estadio La Rosaleda og sejren kunne såmænd have været blevet større, men Roberto i Malaga-målet præstreden nogle store redninger. Begge mandskab traf træværket. For Malaga CF forwarden En-Nesyri med et hovedstød kort for Adrian nettede tul 3-2.
Malaga CF stillede i den vanlige formation i dette opgør.
Roberto – Rosalen, Luis Hernandez, Miquel og Torres – Success (Samuel 56. min.), Lacen (Adrian 68. min.), Iturra og Chory Castro (Borja Baston 77. min.) – En-Nesyri og Rolan.
På bænken uden at komme I kamp:
Prieto (målmand), Ricca, Adrian og Keko.
Skadede: Recio, Juan Carlos, Juanpi og Penaranda.
Ikke udtaget: Cengo (målmand), Kuzmanovic, Gonzalez, Rolon, Brown Ideye og Lestienne.
Luis Hernandez pådrog sig sin femte advarsel i sæsonben og kan således ikke være med, når Malaga CF søndag den 15. april tager imod Real Madrid på Estadio La Rosaleda.

3Adrian (tv) blev matchvinder for Deportivo La Coruna mod Malaga CF.

Øverst hyldes Rolan for scoring.

I midten Malaga CFs katastrofale klubejer, sheik Al-Thani.