Hotel Tamisa Golf

Autocares Diego Moral

Simzar Estates

Jyske Bank

Unioptica

Dancon

Kiropraktisk klinik

Muebles Piramides Puerto

Scan Transport

Advokat Mona Davidsen

Simplysun

SolarVenti

Caixa Bank

Arctic Group

HolaBank

Private investment

AR-CO

Helle Hollis car rental

M21

Centro Sanum

Loft Roomers

Albatros Travel

Kaas & Kirkemann

Energynordic

Helle Hollis Parking

Carpe Diem Spain

Advokatspanien.dk

DaniaCare

BioNatura

Bikestardo

Cayet

Doctor Reinhard

Kaarsberg Real Estate

Blacktower

Rincón Rent

Casa Danesa

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Stolpe ud for Málaga

1

Da La Peña de Dinamarca så til

 SponsorBanner1

Ni blev til ti. Altså kampe uden sejr for Málaga CF med José Gonzalez på trænerbænken. Det er klubrekord for flest kampe uden sejr under den samme træner. Gonzalez fik uafgjort i sine to første kampe i spidsen for andaluserne mod Eibar og Girona, og søndag aften – med La Peña de Dinamarca på lægterne på Balaídos - noterede han sig for endnu et uafgjort resultat med 0-0 ude mod Celta Vigo.

Uafgjort på udebane mod Celta Vigo lyder som sådan slet ikke så ringe endda, men i Málagas miserable situation, hvor kun sejre tæller i jagten på en mirakuløs overlevelse i La Liga, kan det ene point ikke bruges til så pokkers meget. 13 point er der op til Levante på den rigtige side af nedrykningsstregen. En umulig situation med blot to måneder tilbage af sæsonen. ”Men jeg går ikke fra borde. Jeg bliver!” siger José Gonzalez.

Málaga CFs seneste sejr ligger tilbage til 19. november 2017 – 3-2 over Deportivo La Coruña på La Rosaleda. Mandskabet har blot præsteret én udesejr – 2-0-sejren over Real Sociedad den 10. december. Opgøret Málaga CF - Celta Vigo i første halvdel af sæsonen sluttede i øvrigt med sejr til Málaga på 2-1. Det var da også centimeter, der skilte andaluserne fra sejr denne gang. I det 90. minut tog Maxime Lestiennes forsøg stolpen, men blot ni minutter forinden kunne Celta Vigo have bragt sig i front, da Iago Aspas på mærkværdig vis fik forkert træf på bolden for tomt mål.

2

Tidligere i kampen havde Málaga-keeper Roberto Jimenez i flere omgange disket op med nogle pragtredninger, og derfor sluttede det hele med en nulløsning. For Celta Vigo en fiasko. De skulle have haft tre point mod bundproppen for at gøre sig til i kampen om de europæiske pladser. Og for Málaga ligeledes et ubrugeligt resultat.

Begivenhederne i anden halvleg stod i kontrast til første halvleg, som blev noget af en fuser for de medrejsende danske Málaga CF-supportere. Hverken Celta Vigo eller Málaga formåede at ramme målet én eneste gang i de første 45 minutter.

Udover La Peña de Dinamarca-medlemmerne på lægterne, var der også dansk islæt på banen. Pione Sisto fik de første 67 minutter, inden han blev skiftet ud, mens Daniel Wass fortsat er rygskadet. Hos Málaga var anfører Recio tilbage efter skadespause og kom på banen med godt ti minutter igen.

Málagas slutprogram ser ud således: Villarreal (hjemme), Deportivo La Coruna (ude), Real Madrid (hjemme), Levante (ude), Real Sociedad (hjemme), Betis (ude), Alaves (hjemme), Espanyol (ude) og Getafe (hjemme).

Malaga-holdet mod Celta Vigo:
Roberto – Miguel Torres, Miquel, Luiz Hernandez og Rosales – Chory (Lestienne 73. min.), Lacen (Recio 79. min), Iturra og Isaac (Keko 68. min.) – En-Nesyri og Rolán.

På bænken uden at komme i kamp: Bueno, Diego González, Borja Bastón og Andrés Prieto.

I karantæne: Samuel (udvist mod FC Barcelona).

Skadede: Juan Carlos, Juanpi, Peñaranda, Kuzmanovic, Ricca og Adrián.

Ikke udtaget: Rolón.

3 Øverst: Diego Rolán på vej i græsset. Symptomatisk for Málaga i denne sæson.


I midten: José Gonzalez på sidelinjen, der stadig har sin første Málaga-sejr til gode.


Nederst: La Peña de Dinamarca-medlemmer på tribunerne på Balaídos.