FHC-BOXTV

Blacktower

Cayet

Vikingos

Villa Paradiso

Albatros Travel

Centro Sanum

Arctic Group

Advice Spain

Hello Sun

Designa

SelectedHomes

Unioptica

Rincón Rent

BoConcept

Silkeborg Flytteforretning

Simplysun

Autocares Diego Moral

Advokatspanien.dk

Los Robles de León

Nykredit

Helle Hollis Parking

HolaBank

Doctor Reinhard

Helle Hollis car rental

Advokat Mona Davidsen

Clinica Dental

Vitafakta Health Clinic

Dancon

BioNatura

Simzar Estates

Private investment

M21

Solaga

Loft Roomers

La Cuenta Vinos

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Træneren

fotos rueda prensa continuidad Victor 1369073622 102125415 1011x569Victor har mod på en ny opgave i Malaga CF.

Den 43-årige tidligere Real Madrid-spiller Victor Sanchez del Amo blev ansat i Malaga CF den 15. april 2019 efter fyring af Juan Ramon Muñiz. Han skulle bringe Malaga-holdet på ret køl i det tætte oprykningsræs til La Liga.
Med offensivt spil tog han holdet og det fans på Estadio La Rosaleda med storm, men oprykningen glippede i 11. time. 30.000 tilskuere på La Rosaleda græd, da det blev til et 0 – 1 nederlag til Deportivo La Coruna.
Victor var blot ansat for resten af 2018 – 19 sæsonen med lod sig hyre til en mere, da sportsdirektør Caminero overbeviste ham om, at de sammen kunne sammensætte et slagkraftigt mandskab – trods mindre spillebudget og afgang af nogle væsentlige spillere.
De gik straks i arbejdstøjet og sæsonkort solgtes ved billetlugerne ved stadion som varmt brød.
Victor er 43-år og født i Madrid-forstaden Getafe. Som aktiv nåede han 65 kampe på Real Madrids La Liga-mandskab – bl.a. en sæson sammen med danske Michael Laudrup. I 1998 spillede han på holdet, der vandt Europa Cuppen.
Som assisterende træner arbejdede Victor for store klubber som Sevilla og Olympiacos i Grækenland med den tidligere Malaga-coach Michel som chef. Herefter kom han selv til at stå i spidsen for Deportivo La Coruna i Galicien, Olympiacos og Betis i Sevilla.
Nu gælder det Malaga CF.