OmegaZen

Hotel Tamisa Golf

Muebles Piramides Puerto

Energynordic

Clinica Dental

Da Bruno

Los Robles de León

Nykredit

Bikestardo

Simzar Estates

Runway

Advokatspanien.dk

SolarVenti

Caixa Bank

Arctic Group

European Life- and Pension Services

Pulzrejser

Boconcept

Danelca

Albatros Travel

Jyske Bank

DaniaCare

Scan Transport

Intercargo Scandinavia A/S

RSB Golf

Private investment

Scan Dental

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Vitafakta Health Clinic

Dancon

Cayet

Kiropraktisk klinik

HolaBank

BioNatura

moneycorp

Unioptica

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Sportsdirektøren

Arnau er Malaga CF-mand om en hals
Arnau på podiet

Det er en mand med et indgående kendskab til Malaga CF, der er klubbens sportsdirektør.
Den 40-årige Francesc Arnau – i daglig tale kaldet Arnau – spillede i perioden fra 2001 til 2011 131 kampe på Malagas bedste mandskab som en meget populær målmand.
Arnau er født i Les Planes d`Hostoles, Girona i Catalonien og fik sin fodboldopdragelse i FC Barcelona, hvor han opnåede 119 kampe på andetholdet og 24 på storklubbens La Liga-mandskabet, hvor konkurrenterne var Ruud Hesp og Pepe Reina.
Da han kom til Malaga stod han i starten i skyggen af landsholdsmålmanden Pedro Contreas, men da han rejse til Betis i Sevilla blev Arnau førstevalg. I en periode som anfører. Senere dog degraderet til bænken. For at slutte med nogle overbevisende sæsoner på Malaga CFs La Liga-mandskab indtil argentineren Willy Caballero kom til. Arnau var en del af det stærke Malaga-hold, der spillede UEFA Intertoto Cup i 2002 med kvalifikation til UEFA Cuppen.
Som ung opnåede Arnau 13 U21 og 2 U23 landskampe for Spanien. Han sluttede sin aktive karriere som 36-årig, blev ungdomstræner og forfremmet til en ledende stilling i klubbens akademi.
Begge Arnaus forgængere som sportsdirektør i sheik Al-Thanis tid som ejer af Malaga CF er blevet fyret. Først Antonio Fernãndez med alle de dyre indkøb og i november 2015 røg Antonio Husillos efter uoverensstemmelser med sheiken og træner Javi Gracia.

Arnau er  Malaga CF-mand om en hals
Arnau er  Malaga CF-mand om en hals