BoConcept

FHC-BOXTV

Hotel El Puerto

Nykredit

Designa

Vikingos City

Vikingos

Advice Spain

Advokatspanien.dk

Arctic Group

Unioptica

BioNatura

Dancon

Rincón Rent

Los Robles de León

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Kaarsberg Real Estate

SelectedHomes

Helle Hollis car rental

Villa Paradiso

Kaas & Kirkemann

Private investment

Advokat Mona Davidsen

HolaBank

Loft Roomers

Centro Sanum

Casa Danesa

Vitafakta Health Clinic

Caixa Bank

Blacktower

M21

Energynordic

Muebles Piramides Puerto

Helle Hollis Parking

Autocares Diego Moral

Da Bruno Mijas Restaurant

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Vi støtter Cudeca

cudeca

La Peña de Dinamarca besluttede på sin stiftende generalforsamling at yde økonomisk støtte til cancerhospice Cudeca i Benalmádena.
Vision, mission og værdier for Cudeca kan sammenfattes i at pleje, lindre og tilbyde specialbehandling for mennesker med bopæl i Málaga-provinsen, som lider af fremskreden eller terminal kræft samt at yde støtte og komfort til deres familier.

Cudeca er en forkortelse af Cuidados del Cancer (Cancer Care) og dets logo repræsenterer en menneskelig figur udvide sine arme tilbydende hjælp med mottoet ”En særlig form for pleje”.

Foundraising er meget vigtig for Cudeca, da udgifterne til drift af hospice er over 2,1 mio. euro hvert år. Blandt de mange måder, hvorpå der rejses midler til Cudeca, er sponsoreret begivenheder, virksomhedssponsorater, indsamlinger, legater og velgørere, der forpligter sig til at foretage regelmæssigt bidrag. Endvidere driver frivillige en række velgørenhedsbutikker og mange private møder op med et bidrag på en speciel dag en gang om året.
Også Málaga Club de Fútbol støtter Cudeca med en velgørenhedskamp i ny og næ.

2000 euro fra La Peña de Dinamarca til Cudeca overrakt ved Jacob Haugaard-show i Mijas. Fra venstre John Jørgensen, Knud Nielsen, Allan Frank og Finn Stuer Lauritsen. På fire år har La Peña doneret i alt 6.800 euro til Cudeca.