Scan Transport

Bikestardo

Advokatspanien.dk

Casa Danesa

Jyske Bank

Dancon

Los Robles de León

Pulzrejser

Loft Roomers

DaniaCare

Arctic Group

Caixa Bank

Albatros Travel

Helle Hollis car rental

Hotel Tamisa Golf

BioNatura

Unioptica

Simzar Estates

Advokat Mona Davidsen

Victoria

Ubrique by Carlsson

Da Bruno

Intercargo Scandinavia A/S

SelectedHomes

Kaas & Kirkemann

Vitafakta Health Clinic

Nykredit

SolarVenti

BoConcept

Helle Hollis Parking

Centro Sanum

Clinica Dental

Kaarsberg Real Estate

Muebles Piramides Puerto

HolaBank

M21

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Vi støtter Cudeca

cudeca

La Peña de Dinamarca besluttede på sin stiftende generalforsamling at yde økonomisk støtte til cancerhospice Cudeca i Benalmádena.
Vision, mission og værdier for Cudeca kan sammenfattes i at pleje, lindre og tilbyde specialbehandling for mennesker med bopæl i Málaga-provinsen, som lider af fremskreden eller terminal kræft samt at yde støtte og komfort til deres familier.

Cudeca er en forkortelse af Cuidados del Cancer (Cancer Care) og dets logo repræsenterer en menneskelig figur udvide sine arme tilbydende hjælp med mottoet ”En særlig form for pleje”.

Foundraising er meget vigtig for Cudeca, da udgifterne til drift af hospice er over 2,1 mio. euro hvert år. Blandt de mange måder, hvorpå der rejses midler til Cudeca, er sponsoreret begivenheder, virksomhedssponsorater, indsamlinger, legater og velgørere, der forpligter sig til at foretage regelmæssigt bidrag. Endvidere driver frivillige en række velgørenhedsbutikker og mange private møder op med et bidrag på en speciel dag en gang om året.
Også Málaga Club de Fútbol støtter Cudeca med en velgørenhedskamp i ny og næ.

2000 euro fra La Peña de Dinamarca til Cudeca overrakt ved Jacob Haugaard-show i Mijas. Fra venstre John Jørgensen, Knud Nielsen, Allan Frank og Finn Stuer Lauritsen. På fire år har La Peña doneret i alt 6.800 euro til Cudeca.