Vikingos

Kiropraktisk klinik

BioNatura

Nordic Muebles

Advokatspanien.dk

Kaas & Kirkemann

Unioptica

Clinica Dental

Cayet

Designa

Autocares Diego Moral

SelectedHomes

Silkeborg Flytteforretning

BoConcept

Villa Paradiso

Muebles Piramides Puerto

Doctor Reinhard

DaniaCare

Malaga Holiday Homes

Nykredit

M21

Energynordic

Albatros Travel

Helle Hollis car rental

Private investment

Dancon

Solaga

Vitafakta Health Clinic

Victoria

Da Bruno Mijas Restaurant

Los Robles de León

Rincón Rent

Caixa Bank

Centro Sanum

Simplysun

Kaarsberg Real Estate

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Risikerer fire år i skyggen

platiniuefa

Nye investeringer fra Al-Thani efter UEFA-udelukkelse

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, tog fredag en overraskende og ubehagelig beslutning for Málaga Club de Fútbol. Klubben blev på grund af en fortsat alvorlig uorden i økonomien udelukket fra næste sæsons europæisk fodbold.

Såvel Champions League som Europa League, hvis den skulle kvalificere sig hertil.

Og har Málaga CF ikke inden 31. marts 2013 bragt total orden i sine økonomiske forhold og således leve op til UEFAs såkaldt ”Financial Fair Play”, forlænges udelukkelsen frem til 2017.

En afgørelse, som har bragt chok i den succesrige klub – sensationen i denne sæsons Champions League – dagen før topopgøret i La Liga mod Real Madrid på Estadio La Rosaleda.

Málaga skylder forsat Osasuna penge for købt af Nacho Monreal og flere spillere og ansatte har løn tilgode.

Tvunget af omstændighederne, oplyser direktionen i Málagas CF, at klubejeren, sheik Al-Thani, nu har skudt yderligere 7 mio. euro i klubben.
I en erklæring fra den, hedder det:

”Málaga Club de Fútbol ønsker at udtrykke sin totale uenighed i afgørelsen afsagt af UEFA, og mener, at de planlagte aktioner mod klubben er helt ubegrundede.

Málaga CF mener, at klubben bliver gjort til et syndebuk-eksempel af UEFA.

I forlængelse af den samlede og absolutte harme og forargelse over beslutningen ønsker Málaga Club de Fútbol at angive, at klubben arbejder utrætteligt for at sikre retfærdigheden sker fyldest - med alle de organisationer, der er involveret. Indtil situationen er løst

Málaga CF ønsker også at tilføje, at klubben ikke kan forstå beslutningen – ej heller forstå, hvorfor klubben nu er nødt til at vente på ubestemt tid på et svar på, hvorfor denne beslutning er taget. For at give fans fred i sindet, ønsker klubben at pointere, at den fortsætter med processen med den interne omstrukturering, der først kom i gang sidste sommer, for at komme på linje med UEFA´s Financial Fair Play-regler.

Derfor vil en aftale mellem skattemyndighederne og Málaga CF gøres officiel, så de præmie- og bonuspenge, som tilbageholdes af UEFA, nu kan frigives. Desuden vil Málaga CF med de oplysninger, der er kommet frem om manglende transferpenge mellem Osasuna og Málaga, understrege, at endelig aftale nu er på plads, og klubben anmoder om, at enhver ubegrundet oplysning, som kan undergrave Málaga CFs navn, bliver ignoreret.

Trods de hindringer, ejeren er stødt på siden sin ankomst til Málaga, er hans støtte til projektet og klubben som helhed er indiskutabel. Dokumentation for nye investeringer på mere end syv millioner euro fra sheikh Al Thani, er kommet frem i dag.

Málaga Club de Fútbol beklager dybt at skulle bryde klubbens kommunikationspolitik og offentliggøre sådanne fortrolige, interne anliggender, men som tidligere nævnt, arbejdes der døgnet rundt med de nødvendige beslutninger for at sikre retfærdighed sker fyldest”.

Málaga CF er desuden blevet idømt en bøde på 300.000 euro, cirka 2,25 millioner kroner.

al-thaniuefa
Sheik Al-Thani skulle nu have skudt yderligere syv mio. euro i hans Málaga-projekt.
Øverst: UEFAs præsident, Michel Platini. I baggrunden rådgivende konsulent i Málaga CF, Francisco Martín Aguilar.